Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82
Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82

Produkter

Vi har prøvd mange ulike produktserier og mener selv at vi tilbyr det absolutt beste hos oss.

Vi har jevnlige produktkurs for å alltid kunne svare godt på dine spørsmål om personlig tilpasset pleie og styling.

evo

Dette er en produktserie vi har jobbet med i flere år nå, og vi finner stadig ut nye kule produktkombinasjoner og funfacts. Enkle og brukervennlinge produkter som gjør akkurat det de skal. Vi bruker også evo Staino og evo Fabuloso pro til crazy colors.

«Vi er et profesjonelt fullkonsepts hårpleiemerke som ikke «shamer» ingredienser eller greenwasher. I stedet lager vi de beste ytelsesproduktene vi kan mens vi respekterer mennesker og planeten. Alle våre gimmickfrie produkter er laget for alle og enhver. De er enkle å forstå og enkle å bruke. Og fordi vi tror på å gjøre ting enkelt, er alle produktene våre designet for å bli blandet, matchet og brukes over hverandre for å gi frisørene full pleie-, stil- og fargefrihet.»

Olaplex

Vi har jobbet med Olaplex siden det kom på markedet og nå kan vi ikke se for oss frisørhverdagen uten. Helt unikt konsept med fantastiske resultater!

«Olaplex tillater frisører å gjøre noe de aldri har kunnet gjøre før: pleie håret mens det utsettes for en kjemisk behandling. Håret trenger pleie etter en kjemisk behandling, men det har ikke tidligere vært et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles. Olaplex – forsikring for ditt hår.»

Revlon

Alle våre ordinære hårfarger, glosser og blekinger er fra Revlon. Et solid utvalg med svært gode fargeresultater. Gir glansfulle, holdbare farger.

Vi selger også Biosil kosttilskudd, hårbørster fra wetbrush og Framar og diverse hårpynt og strikker.

….i tillegg tar vi av og til inn produktnyheter fra andre merker som vi syns virker spennende. Vi digger å prøve nye ting og ønsker å alltid gi deg det beste på markedet.