Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82
Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82

Brud på Modesty

Dette er din dag, og vi gjør vårt beste for å gi deg en behagelig morgen.

Helt siden oppstarten i 2008 har vi jobbet med hår og makeup til brud på Modesty. Vi storkoser oss med brudestyling og er stolt av pakkeløsningen vi tilbyr.

Dette får du:

-Prøvetime

Vi setter av tid til å prøve hår og makeup 2-3 uker før bryllupsdagen. Her tar vi oss god tid til å teste ut ulike frisyrer/makeup. Kom gjerne godt forberedt med bilder. Husk å ta med eventuell hårpynt og/eller slør du skal bruke på bryllupsdagen. Vi har også et godt utvalg hårpynt tilgjengelig som du kan låne. (Husk å booke prøvetime tidlig. Du betaler 1500,- som blir trukket ifra på brudepakke-prisen)

-Preptime

Dagen før bryllupet kommer du innom og får en avslappende kur med hodebunnsmassasje, det kan være et deilig avbrekk dagen før dagen. Vi prepper og føhner håret i henhold til hva som er planen for stylingen dagen etter. Du trenger ikke gjøre noe hjemme!

På preptimen kan du også henge fra deg kjolen, legge boblene på kjøl og legge fra deg det du ellers ønsker å ha klart til morgenen etter.

-Bryllupsdagen

Her kan du komme i pysjen hvis du vil, vi fikser resten! Salongen er åpen kun for deg og dine, og du bruker den som du vil. Du blir møtt med forfriskninger, blomster, snacks og frisør(er) som er her for å gi deg en god start på drømmedagen. Vi passer klokka for deg, bare slapp av og kos deg! Vi hjelper deg med hår, makeup og påkledning. 

Og du, vi er forberedt på enhver krise! Vi har sysaker, gnagsårplaster, tannbørster osv osv.  We got you <3

Har du spesielle ønsker til dagen din? Bare ta kontakt med oss, vi hjelper deg så godt vi kan. Send gjerne spørsmål eller ønske om booking til julia@modestyfrisor.no. Vær gjerne tidlig ute med booking, det blir fort fullt.

Forlovere

Vi hjelper gjerne til med hårstyling til forlovere eller andre bryllupsgjester. Vi tilbyr ikke makeup til andre enn brud.

Priser

Brudepakke 7000,-

Ekstra prøvetime 1000,-

Forlover hårstyling/oppsett 1300,-

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å se bilder av tidligere bruder.