Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82
Østregate 53b, 2317 Hamar – 62 52 82 82

Frisører

Julia

Julia startet salongen i 2008 og har bred erfaring fra frisørfaget. Hun er opptatt av å gi alle kunder en positiv opplevelse på Modesty, og backer det opp med faglig tyngde. Julia er veldig glad i brudestyling og håroppsett. Hun er ekstremt opptatt av detaljer og gir seg ikke før det er 100%. 

NB! Julia er ikke alltid tilgjengelig på nettbestillling, ring 62528282 eller mail julia@modestyfrisor.no for timebestilling. (Julia er delvis i mammapermisjon frem til høsten 2022)

Ingeborg

Ingeborg har mange års bred erfaring fra bransjen og tilbyr alle behandlinger hos oss. Hun har et fantastisk øye for form og detaljer! En solid frisør som både er sterk på de gode, gamle teknikkene og samtidig alltid får med seg de nyeste trendene. Hun er en enestående serviceperson og strekker seg langt for å imøtekomme kundenes ønsker. Ingeborg er per nå den eneste hos oss som tilbyr skjeggbehandlinger og barbering, samt hairextensions. Hun er også veldig god på brudestyling.

Elise

Elise er vårt nyeste tilskudd! Hun har tidligere jobbet på ulike salonger i Oslo og Hamar og samlet masse kunnskap. Hun er utelukkende blid og positiv og gjør alltid sitt beste for alle kunder. Hun er spesielt glad i store fargebehandlinger og bli-ny prosjekter. Foliestriper og balayage er blandt hennes favorittbehandlinger. Elise tilbyr også hull i ørene.