logo
julia@modestyfrisor.no

Modesty Frisør 62 52 82 82
Modesty Drop-in 47 50 34 36

Noen kommentarer

fra Modesty-kunder (hentet fra anbefalt.no):

 

Carina:

Best i hamar!

jeg trives utrolig godt på modesty! julia er dyktig og proff og ikke minst nytenkende! det liker jeg når jeg går til frisør, at jeg kan få tips om hva som kler meg! Denne salongen er ikke som alle andre, den har særpreg og er har en varm atmosfære, jeg føler jeg blir sett og tatt vare på:) anbefales på det sterkeste!

 

Ida:

Når man skal unne seg noe ekstra..

.. Kan man ta turen til Julia på Modesty frisør. Dette er en akkurat passe stor frisørsalong, som er koselig og kul på samme tid. Man trives rett og slett der. Mye av grunnen til det er selvfølgelig Julia selv. Hun er en kjempekoslig, blid og dyktig frisør! Man kan lett snakke med henne og hun gjør underverker med hodet ditt.
Julia er snill, kul og lett og snakke med. Hun ser hva håret ditt trenger og hva som er fint. Man koser seg mens man sitter i stolen, og når man går ut døra ser man allerede fram til neste besøk =) Jeg vet ikke hva annet jeg kan si.. Julia er best! Jeg anbefaler Modesty frisør på det sterkeste! Jeg har aldri vært mer fornøyd med noen annen frisør! Stå på, Julia, Du er best! =)

 

m.svarstad:

Førnøyd!

Morsom frisørdame, veldig fornøyd med klippen og… Kommer tilbake hit.

 

Malene:

God opplevelse

Hos denne frisøren får du alt du ønsker når du skal spandere på deg litt hverdagsluksus! Klippen blir slik jeg ser for meg hver gang og jeg går ut av frisør salongen veldig fornøy, noe som for meg ikke alltid har vært tilfelle hos andre frisører. Kaffe og en god prat hører med til herligheten. Nøl heller ikke med å spandere på deg ekstra massage og hårkur… fantastisk herlig!!!

 

Ane Beathe:

Den aller beste frisøren!

Julia er en veldig dyktig frisør som ser hva jeg kler, av både farge, frisyre og ikke minst pleie. Salongen hennes er imøtekommende og Julia er vennlig, kul og behagelig å være hos. Hun har ordnet håret mitt både til fest og hverdag og jeg er strålende fornøyd! Jeg anbefaler Julia og Modesty frisør på det varmeste!

 

Se flere kommentarer eller legg igjen en selv på http://www.anbefalt.no/sok/modesty/Hamar