OLAPLEX

olaplex

En revolusjon på Modesty!
Olaplex er en profesjonell kurbehandling for hår som skal farges, blekes eller bygges opp. Det har blitt testet av over 75 000 salonger over hele verden, og nå kan vi endelig tilby deg Olaplex-behandlinger på Modesty.

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingene i håret ned og kvaliteten blir svekket.Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt. Et eksempel er Kim Kardashian som gikk fra veldig mørk til veldig lys på én frisørbehandling.

Dette er et revolusjonerende produkt, som tar frisørbehandlinger til et helt nytt nivå.
Vi kan blande Olaplex i alle farger og blekinger. Det kan også brukes som en egen salongkur for å gjenoppbygge ødelagt hår. Resultatene er helt utrolige!!
Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling; tlf 62 52 82 82, Mail julia@modestyfrisor.no