Bryllypsmesse 2015

 

 

modestybruder

Skal du gifte deg i år? Jeg har vært på bryllupsmesse i helgen og hentet inspirasjon til årets bruder! Modesty Frisør kan tilby deg en god pakkeløsning med brudestyling. Mange har booket for 2015 allerede, så vær rask om du ønsker å reservere salongen. På bryllupsdagen din holder Modesty åpent kun for deg og de du eventuelt ønsker å ha med deg, vi legger til rette for at du som brud skal ha en best mulig start på dagen. Vi setter opp prøvetimer til hår og make up i god tid og legger en plan sammen. Dagen før bryllupet kommer du innom for en avslappende hårkur med massasje og «prepping» av håret. Samtidig kan du henge fra deg brudekjole og det du ellers måtte ønske å ha klart i salongen til dagen etter. Har du spørsmål eller ønsker å booke salongen, ta kontakt med meg på julia@modestyfrisor.no

           Julia <3

messe